La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 12 de gener de 2010

SUCRE CREMAT LÍQUID


INGREDIENTS:
  • 250 grams de sucre
  • 150 ml. d’aigua
  • suc d’una llimona
  • ½ cullereta de vinagre
PREPARACIÓ:
Posar al foc el sucre amb la meitad del aigua sense remenar fins tingui color. Retirem del foc, amb compte no ens cremen i afegir la resta de l’aigua calenta amb el suc de la llimona i la cullareta de vinagre, tornem a posar al foc lent i sense parar de remenar fins què es dissolgui, deixar refredar, col-locar al frigorific. Es conservera líquid durant temps.

2 comentaris: