La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 8 d’agost de 2011

OUS FARCITS



Una recepta mol adien per el estiu.

Ja que es pot preparar amb antelació.


Per poder gaudir d'un mati a la platja o a la piscina.


INGREDIENTS:

  • 6 ous grans
  • 1 llauna de tonyina o palets de cranc
  • 1 pot de maonesa o salsa fina
  • fulles d'enciam

PREPARACIÓ:


Punxar els ous per la par rodona mes gran (això fa que no es rebentin).

Posar a bullir amb aigua freda (12 minuts)


Deixar refredar i pelar.


Partir els ous per la meitat i reservar els rovells.


Ratllar els rovells, reservant un i barrejar amb la tonyina o els palets de cranc
amb una mica de maonesa.

Farcir les clares i servir sobre enciam tallat petit.

Ratllar l'altre rovell per sobre.


Servir freds



5 comentaris:

  1. Un clàssic que agrada a tothom!!! Fresquets... què bons!
    Petonets

    ResponElimina
  2. mmm m'agraden molt els ous farcits,estan tant bons,petons

    ResponElimina
  3. Quina delícia Isabel, són tan bons els ous! A casa els fem iguals... i aquest estiu encara no n'he fet, m'has donat una bona idea!
    PEtonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Isabel; Arrivar després d'un bon bany a la platja o de la piscina i trobar-te amb aquest plat d'ous farcits, per repetir, m'en torno a la piscina o a la platja i quant torno a casa un altre cop tornar a començar...
    Deliciosos Isabel, que vagi de gust¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  5. Isabel, si no t'importa també m'enduc els clàssics per Memòries!!! ;P petonets

    ResponElimina