La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 19 d’abril de 2012

CARQUINYOLIS D'AMETLLES



Amb aquesta recepta, participo a la convocatòria del mes d'Abril de Memòries d'una cuinera

INGREDIENTS

150 grams de farina

100 grams de sucre

100 grams d'ametlles crues amb pell

1 ou

raspadura d'una llimona

1 cullereta de llevat en pols 


ELABORACIÓ

Posar tots el ingredients amb un bol, menys les ametlles i barrejar amb les mans.

Afegir les ametlles a la massa i fer dues tires de 1 centímetre d'alçada x 3 cm. d'ampla.

Posar amb una safata sobre paper per anar al forn i pintar-les amb ou batut.

Coure-les al forn calent uns 20 minuts a 180º.

Treure la safata del forn i encara calent fer talls al biaix a tires de 1 cm. de gruix aproximadament.

Tornar a ficar al forn, 5 minuts mes fins que agafin  color.

Amb una mica de Mistela o Moscatell........ Hummmmm



10 comentaris:

  1. Que bé que t'han quedat, me n'has fet venir ganes!!!

    ResponElimina
  2. que bons que son i amb una mistela o moscatell......
    peto

    ResponElimina
  3. Boníssims! i no cal dir que millors per a la butzaca que comprats...caríssims!!!Una abraçada.

    ResponElimina
  4. T'han quedat molt bé!!!Ara mateix acabo de conèixer el teu bloc, mentre tinc els meus carquinyolis al forn...
    Fins aviat!
    Àngels
    http://cuinaigaudeix.blogspot.com

    ResponElimina
  5. mmmm...que bons sucadets a la llet m'encantennn!! o al moscatell jajaj! petons

    ResponElimina
  6. Mmm els tradicionals, aquests estàn boníssims!!

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem unes hamburgueses de verdura. Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra!
    www.esfruita.com/assessorem/hamburgueses-de-verdures

    ResponElimina
  7. I jo que crec que no els he tastat mai amb licor, igual m'estic perdent alguna cosa boníssima, no?
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  8. Que bons que son els carquinyolis !!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  9. el toc de la llimona ha de quedar boníssim! m'encanta Isabel. Moltíssimes gràcie sper participar. petonets

    ResponElimina
  10. Hola, aquest cop no em vaig atreví a participar en el repte dels carquinyolis, no n'he fet mai, i em semblava tot un món! però he vist la teva recepta i la foto, i m'has animat! espero provar de fer-los! ja t'enviaré foto quan ho faci!

    ResponElimina