Els ingredients son aleatoris, es pot farcir al gust (olives cogombrets, ou dur)..
INGREDIENTS
1 pa de motlle sense crosta, tallat al llarg.
1 cabdell d'enciam
5 palets de cranc
1 llauna de tonyina
tomàquets cirerols
oli d'oliva
sal i polsim de pebre
2 cullerades de maonesa sense ou
1 cullerada de ketchup
SOM-HI
Netejar i tallar petit el cabdell d'enciam, els palets de cranc i obrir la llauna de tonyina.
Ficar a una safata allargada una llesca de pa de motlle.
Fer la barreja amb un bol del enciam, palets de crac, tonyina, olives, cogombrets .......
Amanir amb sal i el pebre i barrejar amb la maonesa i el ketchup i unes gotes d'oli.
Ficar sobre la llesca de pa, la barreja i tapar amb un altre llesca, fer la mateixa operació, fins a 3 o 4 vegades, l'ultima a de ser la llesca de pa.
Cobrir amb una mica de barreja de maonesa i ketchup i decorar a gust, cirerols, olives ...
Deixar tapat al frigorífic amb una tapa o paper film i ja tenim dinar per quan tornem de la platja o la piscina.
Conservar sempre al frigorífic i poques hores (mati fins mig dia o tarda nit)
Els pastissos freds salats són imprescindibles a l'estiu. Els deixes preparats per avançat i te n'oblides! I sempre surten tan bons!! Una abraçada!
ResponEliminaQuina bona pinta, me l'apunto!!!
ResponEliminaM'encanta! a l'estiu en faig sovint d'aquests pastissos, tens l'èxit assegurat! petons
ResponEliminaAQuets pastissos freds son una sol.lució ideal per l'estiu!!
ResponEliminaPetons guapa
No poses maionesa o salsa de tomaquet al damunt del pa,de bimbo cada capa
ResponElimina